Avoimet Kylät 8.6.

Kesäkuun toinen lauantai avaa taas ovet kyliin ja niiden mukaviin tapahtumiin! Suomen Kylien valtakunnallinen tempaus kutsuu kylät jälleen mukaan. Avoimet Kylät -sivulla julkaistavalle kartalle merkitään kaikki ilmoitetut kylätapahtumat ympäri Suomen. Keski-Pohjanmaaltakin on jo päättänyt lähteä kyliä mukaan, ja ilmoittautumisaikaa on vielä 12.5. saakka. Avoimet Kylät -tapahtuma voi olla aivan oman kylänne näköinen ja sen kokoinen kuin haluatte.

Ilmoittautumiset tehdään Suomen Kylien sivuilla. Löydät Avoimet Kylät -sivun ja myöhemmin myös kyläkartan tästä linkistä. Kun olette ilmoittautuneet, ottakaa yhteyttä kyläasiamieheen (miia.tiilikainen(a)kpkylat.fi) ja saatte häneltä kylttitarroja ja ilmapalloja tapahtuman koristamiseksi. Rohkeasti mukaan!

jutut


Posted

in

by

Tags: