Avoimet kylät 2023 – Ylikylä, Jylhä & Väliviirre

Keski-Pohjanmaalta tänä vuonna mukana Avoimet Kylät tapahtumassa:

YLIKYLÄ – YLIKYLÄSSÄ LASTENPÄIVÄ (Halsua)
Ylikylän Kyläyhdistys järjestää lastenpäivän 10.6 klo 13-16 Ylikylän Kylätalolla. Ohjelmassa pomppulinnat, lakuauto, pehmistä, ongintaa, kasvomaalausta, ilmapallohahmot, hattaraa, makkaramyyntiä, temppurata, piirustuskilpailu. Tapahtuma on ilmainen. Myynnissä monenlaista herkkua. Tervetuloa koko perheellä!

KESÄN TULLESSA – JYLHÄN KYLÄN PUUHAPIHA & MAISTUVA MUSIIKKIHETKI (Kaustinen)
Tervetuloa viettämään kesäistä iltapäivää Jylhän kylätalolle ja pihapiiriin klo 12-14! Tuvassa kahvio avoinna kylätoiminnan hyväksi ja palan painikkeeksi Jylhän pelimannien musisointia. Pihalla 4H-kerholaisten järjestämiä puuhapisteitä lapsille sekä kisaa kaiken ikäisille sekä arvontaa. Kylän oma kotileipomo Juuri & Juuri maistattaa herkullisia juurileipiään, joita voi ostaa myös kotiin viemisiksi. Tule kylään!

VIIRREPÄIVÄT TORITAPAHTUMA (Lohtaja)
Viirrepäivät kello 10.00 alkaen, järjestäjänä Väliviirteen kyläyhdistys. Tapahtumassa torimyyjiä ja vanhoja menopelejä.

Artikkeli päivitetty 6.6.2023 (Ylikylän tapahtumatiedot päivitetty ja Jylhän tapahtumaan lisätty kellonaika).

jutut


Posted

in

by