Huikea menestys – kylät kartalla Ollikkalassa!

Kannuksen Ollikkala -maaseutumessuilla kävi vilske 18.-19.8.! Tavoitekävijämäärä 10 000 ylitettiin heittämällä. Vauhtia piisasi myös Keskipohjalaisten Kylien osastolla, joka oli oivalla paikalla heti sisäänkäynnin yhteydessä. Olimme asettaneet esille kartan, johon kävijät pystyivät merkitsemään, mistä olivat kotoisin. Tämä olikin varsinainen menestys! Karttaan teki merkinnän 360 henkeä 127 kylästä.

Alla olevasta taulukosta voit käydä kurkkaamassa, millainen saldo omalla kylälläsi oli. Kaikki kävijät saivat vapaasti merkitä kylänsä ilman rajoituksia, joten saimme hienosti kerättyä myös pienten kylien nimiä karttaan. Vaikka kartta kuvasi Keski-Pohjanmaata, siihen sai merkitä kylänsä myös kartan ulkopuolelta. Kauimmainen ja samalla suurin ”kylä” taisi olla Lontoo! Kaikki osastollamme käyneet eivät merkinneet itseään karttaan, joten meitä kävi moikkaamassa vähintään yli 400 ihmistä.

Kartta oli sellainen ”tärppi”, että taidamme ottaa tämän tavaksi! Tule sinäkin ensi kerralla laittamaan kyläsi kartalle!

jutut


Posted

in

by