Etsimme sihteeriä Keskipohjalaset Kylät ry:lle

Keskipohjalaiset Kylät ry etsii sihteerikseen moniosaajaa, joka hallituksen sihteerin tehtävien lisäksi huolehtii myös yhdistyksemme taloudesta sekä tiedottamisesta. Työ on pääosin kotona tehtävää etätyötä, sisältäen jonkin verran matkustamista erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin. Toivomme sinulta kokemusta erilaisista toimistotöistä, sekä järjestö- ja yhdistystoiminnan tuntemusta. WordPressin ja Adobe InDesignin tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Työsuhde on tuntiperusteinen, toistaiseksi voimassa oleva. Työtuntien määrä vaihtelee kuukausittain ollen keskimäärin 35 -40 tuntia kuukaudessa, kuitenkin enintään 70 tuntia. Työt painottuvat syys-, talvi- ja kevätaikaan. Tehtävän koeaika on 4 kuukautta. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. 

Lisätietoja antavat Keskipohjalaiset Kylät ry:n puheenjohtaja Erkki Kuismin p. 045 1447 200 tai kuisminerkki(at)gmail.com ja kyläasiamies Esa Erkkilä p. 040 5162 240 tai esa.erkkila(at)kotinet.com 

Lähetä hakemuksesi 28.9.2022 kello 16 mennessä osoitteeseen esa.erkkila(at)kotinet.com

jutut


Posted

in

by

Tags: