Uusi kyläasiamies esittäytyy

Olen Miia Tiilikainen, Keskipohjalaiset Kylät ry:n uusi kyläasiamies Kannuksesta. Eläkkeelle jäävä edeltäjäni Esa Erkkilä on tehnyt vuosien ajan valtavan hienoa työtä kyläasiamiehenä, ja hänen saappaisiinsa on haastavaa, mutta varsin mielenkiintoista astua.

Joillekin saatan olla tuttu Kannuksen Eskolan kylästä, missä olen toiminut kahdeksan vuoden ajan palveluiden kehittäjänä ja sittemmin kyläyrityksen leivissä. Vahvinta osaamisaluettani onkin kylien yhteisöllinen yrittäminen, monipalvelukeskukset ja hanketoiminta. Koulutukseltani olen historiaa lukenut filosofian maisteri ja myös museoala on tuttua, kokemusta löytyy myös kesäteatterin tuottamisesta. Toki kylien kehittämistä on tullut tehtyä laajemminkin ja koko kylätoiminnan kirjo kiinnostaa! Vapaa-aikani kuluu pääasiassa perheen, taiteen ja käsitöiden parissa.

Tutustun innolla kaikkiin keskipohjalaisiin kyliin ja autan teitä kaikissa kylätoimintaan liittyvissä haasteissa ja ideoissa. Otan myös mielelläni vastaan kutsuja erilaisiin kylätapahtumiin! Kyläasiamiehen käynnit ja neuvontapalvelut ovat kylille maksuttomia. Soita tai lähetä viestiä (yhteystiedot alla) ja vähintäänkin seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa.

Kyläasiamies Miia Tiilikainen
p. 040 5162 240
miia.tiilikainen(at)kpkylat.fi
www.kpkylat.fi

Instagram
Facebook

jutut


Posted

in

by

Tags: