Haemme uutta kyläasiamiestä

Keskipohjalaiset Kylät ry: hakee kyläasiamiestä toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen 60% työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 3.7.2023.

Kyläasiamiehen tehtäviin sisältyvät mm. kylätoiminnan edistäminen, tunnettavuuden ylläpitäminen, maakunnallisen yhteistyön ja verkostoitumisen edistäminen. Tehtäviin kuuluvat myös kylien aktivointi, neuvonta- ja tukipalvelut jäsenyhdistyksille, jäsenrekisterin ylläpitäminen, Vuoden Kylä -hakuprosessin koordinointi ja tapahtumien järjestäminen.

Tehtävään valittavalta edellytämme sopivaa, vähintään opistotasoista, koulutusta. Arvostamme hyvää kylätoiminnan- ja järjestötoiminnan kokemusta. Toivomme sinulla olevan kokemusta kehittämishankkeista ja niiden hallinnoinnista. Tunnet maakuntamme kylät, kunnat ja olet valmis liikkumaan Keski-Pohjanmaan alueella myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Avaintyönantajat Avainta ry:n työehtosopimus mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi 30.4.2023 mennessä osoitteeseen kuisminerkki@gmail.com.

Lisätietoja antaa Keskipohjalaiset Kylät ry:n nykyinen kyläasiamies p. 040-5162240 tai esa.erkkila(a)kotinet.com.

jutut


Posted

in

by