Kesän tärkein kylälehti on taas tekeillä!

Keskipohjalaiset Kylät ry:n vuosittainen ponnistus on alkanut: lehtityöryhmämme kokoontui ensimmäistä kertaa ja saimme jo kasaan kiitettävän määrän kiinnostavia juttuideoita. Tiedotuslehti on yhdistyksemme ylpeys, sillä vastaavaa ei löydy mistään muusta maakunnasta. Lehtemme tavoittaa koko maakunnan, sillä se jaetaan paitsi joka talouteen, myös monessa paikallisessa tapahtumassa ja kokoontumispaikassa.

Tiedotuslehtemme pitää sisällään inspiroivan kattauksen uutisia kyliltämme sekä muilta paikallisilta maakuntaa kehittäviltä toimijoilta. Löytyisikö sinulta hyvä juttuvinkki lehteemme? Voit laittaa sähköpostia suoraan toimitukseemme, lehti(at)kpkylat.fi.

Lisätietoja lehdestämme, mediakorttimme ja ilmoituslomakkeen löydät täältä.

jutut


Posted

in

by