Tieto kulkee kun se on mahdollista, eli yhteystiedot ajan tasalle

Yhdistyksissä hallitukset, yhteyshenkilöt ja toimijat muuttuvat. Muuttuneet tiedot on muistettava ilmoittaa moneen paikkaan, mutta aina ei vain muista minne kaikkialle niitä kaivattaisiin. Toisinaan saattaa käydä niinkin, että nämä muutokset syystä tai toisesta jäävät oman yhdistyksen tai seuran sisäiseksi tiedoksi.

Mekin täällä Keskipohjalaisilla Kylillä haluaisimme pysyä kärryillä siitä, keitä ovat yhdistysten kulloisetkin avainhenkilöt.

Nykyisin Keskipohjalaisten Kylienkin tiedotuksesta suurin osa kulkee sähköpostitse, ja kirjepostia varten tarkoitetun virallisen osoitteen lisäksi olisi tärkeää myös yhdistyksen yhteyshenkilön ajantasainen sähköpostiosoite. Perinteisten sihteerin tai puheenjohtajan sähköpostiosoitteen lisäksi voitte ilmoittaa myös muun yhdistyksen tiedonvälityksestä vastaavan henkilön sähköpostiosoitteen. Eikä ole pakko tyytyä vain yhteen, useammankin saa ilmoittaa jos haluaa.

Tiedot tapahtumista, koulutuksista ym. kylille välitettävästä tiedosta tulevat meille sähköisenä ja nopealla aikataululla. Ne on lähetettävä miltei saman tien eteenpäin, jotta tieto ehtisi tavoittaa mahdollisimman monia. Perinteisiä paperisia kyläkirjeitä ei siksi enää juurikaan lähetetä.

Pääsääntöisesti kylille lähettämämme viestit on tarkoitettu kaikille kyläläisille, ja niitä voi jakaa eteenpäin omissa kanavissa. Myös naapurikylän toimivalle yhdistykselle tai seuralle saa asioita vinkata, jos arvelee sen heitäkin kiinnostavan.

Sähköpostiosoitteet ja muut yhteystiedot tulevat vain Keskipohjalaisten Kylien käyttöön eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Kaikki Keskipohjalaiset Kylät ry:lle annetut yhteystiedot säilytetään tietosuojalain mukaisesti.

Muuttuneet ja uudet yhteystiedot voitte lähettää Keskipohjalaisten Kylien sihteerille sanna.kaattari(at)kpkylat.fi.

Kiitos jo etukäteen!

Toiminnallista syksyä 2021, pysytään yhteyksissä.

jutut


Posted

in

by

Tags: