Nyt on aika hakea Keski-Pohjanmaan vuoden 2021 kyläksi

Haemme vuoden 2021 kylää avoimella haulla

Lähettäkää siis meille video, tarina, laulu, kuvakollaasi tai mikä tahansa sellainen hakemus, josta käy ilmi kylänne ainutlaatuisuus sekä se, miksi juuri teidän kylänne voisi olla Keskipohjalainen vuoden 2021 kylä: aktiivinen, eläväinen, yhteisöllinen, suunnitelmallinen, kehittyvä. Hakemuksen liitteeksi tulee täyttää virallinen hakemuslomake, jonka voit pyytää Esa Erkkilältä. Hakijan tulee olla jokin kylän yhdistyksistä.

Lähettäkää hakemukset viimeistään perjantaina 05.03.2021 mennessä osoitteella esa.erkkila@kotinet.com.

Hakijoiden joukosta valitsemme Keski-Pohjanmaan vuoden 2021 kylän, jonka hakemus täydennettynä lähetetään Suomen Kylät ry:n valtakunnalliseen vuoden kyläkilpailuun.

jutut


Posted

in

by

Tags: